Vi fire jenter

I denne delen av nettsiden våres vil du kunne lese alt om hva vi fire jenter holder på med, lese om musikk som inspirerer oss, om andre artister og mye mer. Vi vil ha hver vår del på denne nettsiden, så vi kommer til å legge ut det vi selv ønsker.

musikk volum treble gain

Vi fire jenter som heter Gunn, Ida, Helene og Sara er fire helt forskjellige mennesker med veldig forskjellig smak. Det eneste som vi fire har til felles når det kommer til musikk er at vi alle er utrolig engasjerte i musikken vår, har blitt inspirert av Anne Lorenzten og ikke minst lever for musikken vår! Musikk kan rett og slett avgjøre hva slags dag du vil få, den kan forbedre den, den kan gjøre den tankefull, romantisk eller trist. Musikk handler om så utrolig mye mer enn bare litt lyd ut fra noen høytalere for å fylle stillheten. De som er musikkelskere på samme måte som oss, vet virkelig hva vi snakker om.

Det finnes musikk som passer til absolutt alle slags anledninger og selvfølgelig musikk som passer til mer enn en anledning. Vi synes også at dette er utrolig spennende og utrolig interessant å se hvordan musikk kan påvirke ulike mennesker og ulike settinger. Film er også noe som er helt avhengig av musikk for å skape en stemning, en skrekkfilm uten litt nervepirrende musikk hadde ikke vært det samme. Det hadde heller ikke romantiske filmer, en scene hvor to mennesker holder rundt hverandre og danser sakte inn i natten uten musikk hadde ikke gitt oss de samme følelsene. Musikk reflekterer livet.