Anne Lorentzen.no

Anne Helene Lorentzen var det fulle navnet til våres store inspirasjonskilde. Hun ble født den 16. januar i 1963 og var en Tromsø jente. Dessverre gikk hun bort altfor tidlig i 2013, men likevel hadde hun rukket å skape utrolig mye flott musikk og ikke minst inspirere fremtidige musikere.

Musikkens fantastiske verden


For mange er musikk en stor del av livet, mens for andre kunne det like gjerne blitt borte. Musikk er rett og slett noe man enten har et godt og sterkt forhold til eller så er musikk noe man hører ufrivillig og kunne ikke brydd seg mindre om hva en hørte på.

Vi jenter på dette nettstedet ønsker å kanskje tilsette litt musikk inn i menneskers verden, enten de liker musikk allerede eller ikke. Her vil vi legge ut spennende informasjon om alt som har noe med musikk å gjøre. Det kan være informasjon om musikere, noe nytt og spennende som har dukket opp på markedet eller blogginnlegg om hva vi selv holder på med.

Det som gjør at denne bloggen vil skille seg ut fra mengden er at vi jentene som står bak alle har ulik musikksmak. Dermed vil det være en spennende variasjon i informasjonen som dukker opp her.

Vi håper at du vil titte innom!


Gjengen her håper virkelig at du vil titte innom våres blogg med jevne mellomrom for å lese om hva vi holder på med eller kanskje for å oppdage litt ny musikk.