Hva hendte med Olsen-tvillingene?

michelle tanner i full house

Mary-Kate og Ashley Olsen debuterte som skuespillere da de var 6 måneder gamle. Så på samme måte barn født inn i kongefamilien hadde søstrene ingen mulighet til selv å velge kjendistilværelsen. Etter en barndom og ungdomstid i rampelyset har søstrene nå valgt å trekke seg mer og mer tilbake. 

Fullt motehus

Tvillingene delte på sin første rolle i komiserien Fullt Hus, hvor de sammen sine to søstre måtte løse små og store problemer, under kyndig veiledning av sin far, onkel og en kompis av faren. Grunnen til denne merkelige familiekonstelasjonen får vi først vite i åttende sesong da det kommer frem at moren ble drept av en fyllekjører. Danny Tanner, spilt av Bob Saget må da ta ansvaret for oppdragelsen på egenhånd. Løsningen hans blir å rekrutere sin musiker-svoger Jesse og bestekompisen Joey til å hjelpe med oppfostringen av barna.

ols2Selv om tvillingene delte på rollen som Michelle Tanner var belastningen på barna stor. Ashley har i etterkant uttalt at hun ikke vil ønske deres oppvekst til sin verste fiende. Etter seriens slutt i 1995 spilte de i en rekke barne og familier. Mellom 1997 og 2004 spilte de inn hele 24 stykker. New York Minute fra 2004 ble imidlertidig deres siste rolle sammen i en spillefilm, etter dettte satset de for fullt på en karriere som motedesignere. Ashley dukket likevel opp i sporadiske småroller som i filmer og serier, blant annet som Tara Lindman i TV-serien Weeds i 2017. I 2006 grunnla de motehuset The Row, et navn innspirert av motegaten Savile Row i London. Et av målene med selskapet til tvillingene er å støtte høykvalitetssiden innen den amerikanske motebransjen. De har hele veien forsøkt å fokusere på ekte råvarer og ekte kvalitet, ekstra stas var det da de lanserte sin nye kolleksjon i Oslo i 2013.