Merkelige produkter fra artister

wezz

Etter at platesalget i hovedsak har forsvunnet som inntektskilde for musikkartistene har merchandise blitt en stadig viktigere inntektskilde. Her finnes det etter hvert mye mer enn bare de tradisjonelle bandskjortene. Merch gir artistene enda en sjanse til å være kreative, i tillegg spre ordet og bygge opp om sitt eget image.

Lukt like godt som Kiss

kissMan skulle kanskje tro at ingen virkelig ønsker å lukte som Kiss, men en gang i tiden var det faktisk noen som gjorde det, eller i hvertfall så mente Kiss at andre ønsket det. Kiss var kanskje de første som ble virkelig store på merchandise, for det var ikke bare Kiss-deodorant som kom på markedet. Det var både matbokser, kniver, sko, lekefigurer, telefoner, likkiste, vin, godteri og undertøy.

Det harde og kompromissløse metalbandet Slayer hang seg på den koselige julegensertrenden, mens de minst like harde gutta i Mastodon kjørte på med en liten shorts med påskriften Asstadon. Rolling Stones er forbundet med mye, men gjerne ikke det å være sporty. Likevel samarbeidet de med K2 om å lage en spesialutgave av en slalomskimodell. Noel Gallagher fulgte sin status som brit-stilikon med en egen signatursko av de klassiske adidas-joggeskoene.

Spill med ditt favorittband

gunsnetEn av de mer merkelige trendene er at en rekke rockeband har fått seg egne spilleautomater. Tidligere var det vanlig at band som Metallica og Kiss hadde egne pinballmaskiner, men i løpet av de siste årene har både Motorhead og Guns N Roses fått sine egne spilleautomater med både free spins og mange gevinstlinjer. Disse maskinene har blitt enormt populære på online casinoer, men er du forvirret rundt hva det vil si å ha en spilleautomat på nettet? På Freespin.no kan du få mer informasjon om hva free spins, bonuser og gevinstlinjer egentlig er for noe. Det er kanskje ikke så overraskende at Motorhead fikk sin egen automat, med tanke på at deres største hit heter «Ace of Spades», men et annet band som også har fått en egen automat er Megadeth. De er riktignok et av «De fire store» amerikanske Thrash Metal-bandene fra 80 og 90-tallet, men at akkurat dem skulle få sin egen automat må kunne sies å være overraskende.

Dusj med Bieber

Weezer har alltid vært kjent for sine merkelige og underholdene sider. Derfor var det faktisk ikke overraskende en gang biebda de lanserte sin helt egen Weezer Snuggie i forbindelse med utgivelsen av albumet deres Raditude. Det var vel heller ikke så mange som ble så altfor overrasket da de absurde monster-rockerne i Gwar lanserte sin egen grillsaus. Jack White tilbød sysett til The White Stripes-fansen som dermed kunne sy hvite knapper på plaggene sine. Han er kjent for sin skitne sound gjennom både The White Stripes og The Racounteurs og til sistnevnte band lanserte han en egen såpe, perfekte for folk som ønsker å synge rene toner i dusjen. Eventuelt kan folk få oppfylt sin store drøm å dusje med Justin Bieber, ettersom han nå har produsert sitt helt eget dusjforheng.