En introduksjon til Helene

Jeg gleder meg så utrolig mye til å sakte men sikkert introdusere meg selv til dere der ute og håper at jeg kanskje også vil bli kjent med noen nye, spennende mennesker gjennom denne nettsiden vår. Det var Sara som ble den første til å introdusere seg selv til verden, men nå er det altså min tur. Vi er alle helt forskjellige mennesker, men likevel har vi utrolig mye til felles, noe som er grunnen til at vi har slått oss sammen for å skape denne siden.

Litt om meg selv

Det er vel kanskje greit å begynne helt på begynnelsen om jeg skal introdusere meg selv til dere lesere der ute. Jeg er født og oppvokst her i Oslo hvor alle vi fire jenter nå bor sammen. Her ble jeg født inn i en søt liten familie som består av mine foreldre, storebroren min Lars på 32 år og lillesøsteren min Mia på 16 år. Jeg selv er 25 år og er den yngste av oss fire jenter på denne siden.

Jeg vokste opp i et veldig komfortabelt hjem siden foreldrene mine begge hadde jobb som betalte godt. Det betyr at jeg hadde tilgang til det aller meste jeg ville ha og kunne ta opp en hvilken som helst hobby om jeg ville. Interessene mine handlet om musikk og komposisjon helt siden jeg var liten, noe som nok har mye med at begge foreldrene mine elsker klassisk musikk. Så allerede som 10 år sa jeg til foreldrene mine at jeg ville begynne å spille fiolin og dermed startet jeg på musikktimer og øvde flere ganger i uka. Selv skjønte jeg veldig fort at dette var noe jeg elsket å holde på med og ville fortsette med det hele livet mitt, jeg husker også tanker om at jeg en dag ville kunne leve av å spille fiolin.

Fra drømmer til virkelighet

Så som dere skjønner har jeg vokst opp med musikk som omringet meg og selv om ingen andre i familien min er musikere, har alle en stor lidenskap for musikk. Jeg fortsatt selvfølgelig med timer for å lære fiolin og jeg kan nå endelig si at dette er det jeg lever på og tjener penger på, drømmen min er oppfylt.