En introduksjon til Sara

Da ser det faktisk ut som om jeg er den aller første av oss fire jenter som skal dele noe på denne nettsiden vår. Du lurer kanskje på om hvem jeg egentlig er og hvorfor jeg har startet opp denne siden, så jeg tenkte at i denne første posten min kunne jeg dele litt informasjon om meg selv. Dette er først og fremst på ingen måte en “rosablogg”, her deler vi bare ting som er relevante til musikk, vår karriere innen musikk eller musikere som inspirerer oss.

Hvem er egentlig Sara?


Ja..kanskje litt rart å snakke om seg selv i tredjeperson, men det er vel akkurat det spørsmål du stiller når du klikker deg inn på denne siden. Det spørsmålet har jeg lyst til å svare på så godt jeg kan, men alt vil selvfølgelig ikke komme frem i denne ene posten. Hele tanken bak denne nettsiden våres er tross alt at vi skal dele informasjon om oss selv med jevne mellomrom, men et sted må man jo begynne!

Jeg heter altså Sara og har nylig fylt 27 år, jeg kommer fra den vakre men våte byen Bergen men flyttet faktisk derfra allerede når jeg var 19 år. Siden den gangen har jeg bodd i Oslo og det var i denne byen jeg ble kjent med de tre andre jentene som jeg deler denne siden med. Vi møttes på en sosial sammenkomst gjennom felles venner og vips så fant vi hverandre på et blunk.

Helt i begynnelsen


Når jeg vokste opp følte jeg alltid at jeg ikke helt passet inn i den “kule” gjengen. Ingen hadde samme interesser som meg, ingen hørte på samme musikken som meg og jeg falt rett og slett litt ut av den gamle omgangskretsen min. På grunn av dette tilbragte jeg en god del tid alene og med min familie, hvor moren min delte min musikksmak. Sammen oppdaget vi Anne Lorentzen og siden den gangen har hun vært en av mine favroitt artister. Når jeg etter noen år flyttet til Oslo hadde jeg aldri trodd at livet mitt skulle ta den vendingen den tok og at jeg endelig skulle møte noen likesinnede.